Steinkjerleksikonet

Steinkjerleksikonet

...et oppslagsverk om Steinkjer - på nett!

Clarion Call
Clarion Call: Dagens besetning med Gisle Aarlott, Anders Myrvold, Jan Kjetil Haugen og Ståle Norum. (Foto: Ukjent)

Clarion Call

Musikkgruppe som har gitt ut albumene «Clarion Call» og «The Next Big Thing».

Musikkgruppe. Startet i Oslo i 1988, men flyttet aktiviteten til Trøndelag på midten av 1990-tallet.

Clarion Call spiller spretten og sofistikert pop-rock som har i seg ett og annet fra 70-talls prog-rock, 80-talls new wave og 90-talls garage-rock.

Diskografi

  • Dandelion/Late (1989)
  • Clarion Call (1995)
  • Deep/Beyond Control (1998)
  • The Next Big Thing (2000)
  • Kiss Kiss (2011)

I 2010 var Clarion Call med på en samleplate, som ble utgitt i Kina, med låten «Hero».

Musikere
Besetning i Clarion Call har variert opp gjennom årene, men Gisle Aarlott har vært kontinuiteten. Dagens [2010] besetning består av (i tillegg til Aarlott): Anders Myrvold, Jan Kjetil Haugen og Ståle Norum.

Andre musikere som har spilt i gruppa er: Harald Rossetnes, Leif Olaussen, Bjørn Malmåsen, Knut Brovold, Tore Gustavsen, Roy Knudsen, Øystein Jevanord, Tov Ramstad, Lone Grefsrud, Sigrun Hofstad, Kenneth Rannem, Tor Arne Veie, Nina Lundberg, Ina Tangerud, Ulf W.Ø. Holand, Frank Almås, Trond Tornes, Rolf Sørlie, Jostein Strand, og Jan Ove Oksvoll.

Steinkjer leksikon logo
20.02.17
S
teinkjer
leksikonet
...et oppslagsverk om Steinkjer - på nett!
Oppslagsord

A B C D E F
G H I J K L
M N O P Q R
S T U V W X
Y Z Æ Ø Å ?
Søk
(i hele nettstedet)
 
 
Blogg Siste blogger
Stenkjærbakken – hvor var det?
[1]
(19.01.17)
Trikkeskinner på Byafjellet (18.01.17)
Fra handelsskole til handelshøgskole (09.01.17)
Flere...
 
Antall artikler:
2717
Antall bilder:
3571

 
 
Clarion Call
Clarion Call: Dagens besetning med Gisle Aarlott, Anders Myrvold, Jan Kjetil Haugen og Ståle Norum. (Foto: Ukjent)

Clarion Call

Musikkgruppe som har gitt ut albumene «Clarion Call» og «The Next Big Thing».

Musikkgruppe. Startet i Oslo i 1988, men flyttet aktiviteten til Trøndelag på midten av 1990-tallet.

Clarion Call spiller spretten og sofistikert pop-rock som har i seg ett og annet fra 70-talls prog-rock, 80-talls new wave og 90-talls garage-rock.

Diskografi

  • Dandelion/Late (1989)
  • Clarion Call (1995)
  • Deep/Beyond Control (1998)
  • The Next Big Thing (2000)
  • Kiss Kiss (2011)

I 2010 var Clarion Call med på en samleplate, som ble utgitt i Kina, med låten «Hero».

Musikere
Besetning i Clarion Call har variert opp gjennom årene, men Gisle Aarlott har vært kontinuiteten. Dagens [2010] besetning består av (i tillegg til Aarlott): Anders Myrvold, Jan Kjetil Haugen og Ståle Norum.

Andre musikere som har spilt i gruppa er: Harald Rossetnes, Leif Olaussen, Bjørn Malmåsen, Knut Brovold, Tore Gustavsen, Roy Knudsen, Øystein Jevanord, Tov Ramstad, Lone Grefsrud, Sigrun Hofstad, Kenneth Rannem, Tor Arne Veie, Nina Lundberg, Ina Tangerud, Ulf W.Ø. Holand, Frank Almås, Trond Tornes, Rolf Sørlie, Jostein Strand, og Jan Ove Oksvoll.

Bilder
Clarion Call [omslag]
The next big thing [Clerion Call]
Relaterte artikler
Aarlott, Gisle
Mer om ...
Musikk
Av interesse ...
Alexandersen, Hilmar
HAT
Big Beat
Øvre Ogndal hornmusikklag
Forum kjøpesenter
Stenkjær
Secoond floor
Offentlige utsmykninger og minnesmerker
Arves
Balders veg
...et oppslagsverk om Steinkjer
- på nett!

Redaksjonen - Tips en venn - Utskrift - Kontakt oss - Følg Steinkjerleksikonet på Facebook - Følg Steinkjerleksikonet på Twitter - RSS feed
Creative Commons License
Steinkjerleksikonet er lisensiert under en Creative Commons Navngivelse 3.0 Norge Lisens
Annonser
Annonser på Steinkjerleksikonet
Ta kontakt

Status oppkjørte skiløyper

GPS-info fra løype- maskinene på Byafjellet og Henningvola.
www.steinkjerleksikonet.no

Abonner på Steinkjer-Avisa

Steinkjernytt i postkassen hver fredag.
www.steinkjer-avisa.no

Egge museum

Aktiviteter og opplevelser hele året.
www.eggemuseum.no

Steinkjer bibliotek

Mye mer enn bøker!
http://steinkjer.folkebibl.no/

Kjøp Steinkjer-litteratur på nett

Foreningen gamle Steinkjer har nettbutikk med Steinkjerhistorie.
www.gamlesteinkjer.net

Steinkjerleksikonet på Facebook

Diskuter Steinkjer- leksikonet på Facebook
www.steinkjerleksikonet.no

Steinkjerleksikonet tvitrer

Følg Steinkjer- leksikonet på Twitter
www.steinkjerleksikonet.no
Annonsere?
Ta kontakt